Hercules
Handen
“Na een tip van een vriend ben ik met schouderklachten bij Gil te rade gegaan. De klacht is zeer goed verholpen. Een aanrader dus.”
Arno uit Borne

Contact

Hercules Handen
Gil Langberg

Vossenbrinkweg 26
7491 DD Delden

Telefoon: 074-7501503
Mobiel: 06-47127474
E-mail: info@herculeshanden.nl

Outdoor bewegen

Wilt u afvallen? Bent u ziek geweest en is uw conditie verminderd? Wilt u bewegen en fit zijn, maar niet in een sportschool of met apparaten? Dan is het wellicht iets voor u om in de buitenlucht aan uw fysieke conditie te werken. Door gebruik te maken van wat de natuur te bieden heeft. Zo traint u op natuurlijke wijze uw kracht en uithoudingsvermogen. Dit kan bij Hercules Handen onder persoonlijke begeleiding van Gil Langberg.

Outdoor bewegen in een kleine groep
In een klein groepje bewegen in de natuur. Gerichte oefeningen en voldoende aandacht. Persoonlijke begeleiding, maar wel samen sporten. Elkaar motiveren door samen te trainen. Actief zoals bij een Bootcamp, maar met zachte hand.

Individueel outdoor bewegen
U wilt graag aan uw conditie werken. Maar u heeft een goede reden waarom u dat nog niet doet. Misschien bent u ziek geweest. Of u heeft een minder prettige ervaring met sport. Onverdeelde aandacht en maatwerk kunnen iedereen motiveren om fysiek bezig te zijn. Met respect voor uw grenzen.

Klik hier voor tarieven en mogelijkheden

Tijden outdoor bewegen groepslessen*

–  donderdagochtend ( 09.00– 10.00)**

–  zaterdagochtend (09.00 – 10.00)**

Individueel outdoor trainen op basis van afspraak

* Bij erg slechte weersomstandigheden vervalt de les
** 10 minuten van tevoren verzamelen