Hercules
Handen
“Tijdens de sessies wordt goed gelet op probleemgebieden en is er sprake van een goede interactie. Al met al een echte aanrader.”
Caroline uit Weerselo

Contact

Hercules Handen
Gil Langberg

Vossenbrinkweg 26
7491 DD Delden

Telefoon: 074-7501503
Mobiel: 06-47127474
E-mail: info@herculeshanden.nl

Sportmassage

Bij een sportmassage ligt de nadruk op het opwarmen en soepel houden van de spieren. Deze massage is tevens geschikt voor een ‘diepe-massage’, waarbij door kneden de spieren en het weefsel behandeld worden. Het is ook mogelijk alleen een bepaald gebied te masseren, bijvoorbeeld de benen en kuiten. Sportmassage wordt vaak ook preventief ingezet zodat het lichaam na het sporten sneller hersteld. Dit zorgt voor minder blessures en betere prestaties. Een sportmassage kan daarnaast helpen bij mensen die een zittend beroep hebben en daardoor fysieke klachten ervaren. Sportmassage is een stevige massage voor een snelle spierontspanning.

Hercules Handen Massage heeft cliënten (complementair) behandeld met o.a. de volgende klachten: verschillende soorten blessures, zoals een tennisarm, spierpijn en vermoeide spieren, pijnlijke kuitspier, problemen met achillespees, verkorte hamstring en pijnlijke ligamenten.

Reserveer nu online een massage. Klik hier voor het reserveren van een Sportmassage.

<– Terug naar het massage overzicht