Hercules
Handen
“Na een tip van een vriend ben ik met schouderklachten bij Gil te rade gegaan. De klacht is zeer goed verholpen. Een aanrader dus.”
Arno uit Borne

Contact

Hercules Handen
Gil Langberg

Vossenbrinkweg 26
7491 DD Delden

Telefoon: 074-7501503
Mobiel: 06-47127474
E-mail: info@herculeshanden.nl

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage, ook wel klassieke massage genoemd, is een massage waarbij ontspanning het uitgangspunt is. Het is de meest voorkomende massagetherapie uit het Westen. De handgrepen worden onder andere gebruikt door fysiotherapeuten. De klassieke massage is er op gericht om lichamelijke klachten te behandelen, zoals een stijve nek en vastzittende schouderspieren. De handgrepen zorgen voor het laten circuleren van bloed en spieren laten doorbloeden. Spieren, pezen en ligamenten worden losgemaakt. Het effect van een klassieke massage is dat spieren ontspannen en pijn en spanning afnemen.

Hercules Handen Massage heeft cliënten (complementair) behandeld met o.a. de volgende klachten: stress, slapeloosheid, nekpijn, hoofdpijn, pijnlijke benen en vermoeidheid.

Reserveer nu online een massage. Klik hier voor het reserveren van een Ontspanningsmassage.

De ervaringen van Chantal Morsink uit Hengelo:

“Een professionele masseur, die op een prettige manier, in een gemoedelijke omgeving, altijd weer de juiste ‘spier’ weet te raken. Voor mij zijn de massages grotendeels ontspannend, maar Gil is tevens heel bewust bezig met het opsporen van ‘knopen’ in de spieren / zwakke plekken. Gil gebruikt meerdere technieken door elkaar; hij weet waar hij mee bezig is en kan je hier een goede uitleg over geven. Als ik na een massage naar huis rijdt, denk ik ieder keer weer…… waarom heb ik niet eerder een afspraak gemaakt!!”

<– Terug naar het massage overzicht