Hercules
Handen
“Er zijn veel masseurs op de markt die veel beloven, maar niet altijd alles waarmaken.
Dat is bij Gil geen probleem. Het is erg fijn om door hem gemasseerd te worden. Hij stelt me op mijn gemak en is een goede masseur. Niet van dat zachte gepoezel maar je
kunt het gewoon echt voelen. Gil is volgens mij een echte mensenmens. Een echte
aanrader!”
Ineke uit Twente

Contact

Hercules Handen
Gil Langberg

Vossenbrinkweg 26
7491 DD Delden

Telefoon: 074-7501503
Mobiel: 06-47127474
E-mail: info@herculeshanden.nl

Hercules Handen massage

Hercules Handen massage combineert verschillende typen massages. Het is een massage op maat, aansluitende bij de wensen en behoeften van de cliënt. Bij de één kan de nadruk liggen op de ontspanning, met als nodig het behandelen van spieren die vastzitten. Een ander heeft meer aan een diepweefselmassage. Wanneer er sprak is van bijvoorbeeld een vermoeidheidsprobleem, is shiatsu effectief. Na een Hercules Handen massage bent u fysiek en mentaal weer op kracht.

Hercules Handen Massage heeft cliënten (complementair) behandeld met o.a. de volgende klachten: RSI, frozen shoulder, hoofdpijn, nekpijn, golfarm, tennisarm en rugklachten.

Reserveer nu online een massage. Klik hier voor het reserveren van een Hercules Handen Massage.

De ervaringen van Marian ter Beek uit Almelo:

“Ik heb veel spieren die regelmatig op slot zitten, eigenlijk al van kinds af aan. Dat werd niet opgelost met fysiotherapie, zodat ik massage bij Gil ben gaan proberen om de pijn te verminderen. De spierpijnen zijn veel minder, ik voel mij een stuk beter vooral de schouder- rugspieren. Gil spoort heel goed op welke spieren of spierpartijen stijf zijn en waar de klachten vandaan komen. Oefeningen zijn vaak niet voldoende om echt verbetering te brengen, massage is voor mij een oplossing. Gil is een kundige, bescheiden man, die zich goed in kan leven en goed contact kan maken.”

<– Terug naar het massage overzicht