Hercules
Handen
“Ik ben meerdere keren gemasseerd door Gil en dat is goed bevallen. Hij creëert een ontspannen sfeer en bouwt de massage erg prettig op. Vooral heerlijk na een zware fietstocht door Twente.”
Petra uit Enschede

Contact

Hercules Handen
Gil Langberg

Vossenbrinkweg 26
7491 DD Delden

Telefoon: 074-7501503
Mobiel: 06-47127474
E-mail: info@herculeshanden.nl

Massages

Bij Hercules Handen heeft u de keuze uit verschillende massages.

Reserveer nu online uw massage. Klik hier om uw massage te kiezen.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage, ook wel klassieke massage genoemd, is een massage waarbij ontspanning van de spieren het uitgangspunt is. De ontspanningsmassage is er op gericht om lichamelijke klachten te behandelen, zoals een stijve nek en pijnlijke schouderspieren.

Meer informatie over Ontspanningsmassage

Sportmassage

Bij een sportmassage ligt de nadruk op het herstel en soepel houden van de spieren na het leveren van een fysieke inspanning. Hierdoor verbetert de doorbloeding van de spieren. Sportmassage wordt vaak ook preventief ingezet zodat het lichaam na het sporten sneller hersteld.

Meer informatie over Sportmassage

Shiatsu massage

Shiatsu is een oosterse vorm van massage en betekent letterlijk ´vingerdruk´. Met vingers en handen wordt op punten, vergelijkbaar met die uit de acupunctuur, druk uitgeoefend of worden de meridianen (energiebanen) gemasseerd.

Meer informatie over Shiatsu massage

Stoelmassage

Bij een stoelmassage ontvangt u zittende in een speciale stoel een shiatsu-massage. Deze massage is bij uitstek geschikt voor een korte, gerichte massage van nek, schouder en armen. Bedrijven zetten stoelmassages regelmatig in ter preventie van ziekteverzuim ten gevolge van fysieke en stressgerelateerde klachten.

Meer informatie over Stoelmassage

Hercules Handen Massage

Hercules Handen massage is een unieke massage waarbij verschillende typen massages, zoals de ontspanningsmassage en shiatsu massage worden gecombineerd. Het is een massage op maat, aansluitend bij de wensen en behoeften van de cliënt.

Meer informatie over de Hercules Handen Massage